Om Makrel Festival

Om Makrel Festival

Makrellen er en fantastisk sommerbebuder med prangende farver, et iltert temperament og et utroligt velsmagende kød. Den fortjener at blive hædret som sportsfisk og kulinarisk objekt, og det bliver den nu med dens helt egen festival.

Foto – John Olsen – photodan.dk

Fishing Zealand var den primære initiativtager til Makrelfestivalen, men vider føres fra 2017 af Odsherred Sportsfiskerforening. Udover at danne rammen om DM i Makrelfiskeri har Makrelfestivalen til formål at udbrede kendskabet til makrellen som mad- og sportsfisk, og ikke mindst at sætte Odsherred på landskortet som en spændende destination for lystfiskeri og lystfisketurisme.

Odsherred Sportsfiskerforening, VisitOdsherred, og Danmarks Sportsfiskerforbund samt en lang række lokale aktører er desuden involveret i arbejdet med Festivalen, som har store ambitioner. 2014 markerede startskuddet for Makrel Festivalen, der var tænkt som en stor, årligt tilbagevendende begivenhed.

Målsætningen er at skabe en folkelig festival, der med udgangspunkt i makrellen skaber øget lokalturisme, spændende aktiviteter, hyggeligt samvær, medrivende og inspirerende oplevelser og ikke mindst liv og glade dage på Odden Havn og omegn.

Vi ses d. 17. – 19. august 2018 på Sjællands Odde.