Praktisk info for bådejere

Praktisk info for bådejere

 

For de af deltagerne i DM i Makrelfiskeri, som har tænkt sig at fiske fra egen småbåd, er der en del praktiske detaljer, som er værd at sætte sig ind i på forhånd.

Foto – John Olsen – photodan.dk

Kom til Odden Havn. Find en plads i havnen hvor du kan parkere kortvarigt med din bil og bådtrailer. Fortsæt herefter til havnekontoret på Vestre Havnevej 42, 4583 Sj. Odde. Her kan du betale for opholdet i havnen på en opstillet betalingsautomat. Det du gør, er at vælge menuen ’overnatning’, og dernæst ’båd 0 – 8 meter’. Prisen for dette beløber sig til 140 kr, og på den udskrevne bon finder du koder til havnens WC’er og Internet. (Man betaler kun for én overnatning pr. båd (som gælder fra tirsdag til søndag)).

Når du har betalt for din fortøjning og overnatning, kan du fortsætte til slæbestedet. Her vil du blive mødt af en ansat fra havnen, og med ham aftaler du, hvornår det er din tur til at søsætte båd.

Alle konkurrence-bådene ligges langskib ved bro 4 og 5, og efter søsætningen kan du køre din bil og anhænger til overnatningspladsen i øst-enden af Vestre Havnevej 42 på Fiskervænget. Her er det bare at følge skiltningen.

På overnatningspladsen kan man sætte telt op og gå ned til sin båd.

Informationskontoret findes i OSF teltet.

Deltagere, der ankommer i bil uden båd kan parkere på overnatningspladsen på Fiskervænget.

Tilmelding af båd der overnatter i havnen eller benytter slæbestedet skal ske på mail: klala@odsherred.dk

Oplys venligst: Ejer af båd, plads i havnen eller benytter man kun slæbestedet, navn på båden evt. typen, størrelse af båden, Ca. ankomst dag og tid.

Yderligere informationer om bookining af havneplads kan fås ved henvendelse hos:

Sheriffen på havnen

ODSHERRED KOMMUNE // Klaus Høholt Larsen

TELEFON 59 32 63 23 |  E-MAIL: klala@odsherred.dk